Ik ben chef Wiljon en sta sinds mijn 15e al in de keuken bij Bistro Le Monastere. Daar werkte ik 25 jaar als kok en chef kok. Dat was echt thuiskomen. Supergezellig team en fijne tijd gehad aldaar. Helaas heeft een vuurzee dit pand geheel verwoest. Hierdoor werd ik plots werkeloos en gedwongen om mijn verdere carriere onder de loep te nemen. Ik startte als free-lance kok en leerde in korte tijd enorm veel van alle soorten keukens in binnen- en buitenland.
Mijn droom was altijd een cateringbedrijf starten. Ik vind het heerlijk om tussen de mensen te zijn en mijn kookkunsten te laten zien en proeven!
Corona tijd
Nu staat de wereld even een beetje stil voor de horeca en heb ik tijd om mijn cateringbedrijf meer leven in te blazen. Nu is er geen ruimte voor een diner in een restaurant, maar wel mogelijkheden voor kleinschalige diners bij u thuis. Maak van uw huis uw eigen restaurant!