Blog Layout

Chef Wiljon Catering is van start gegaan

duda-wsm • apr 23, 2021

Het is eind april 2021 en mijn droom, een cateringbedrijf starten, is uitgekomen. 

Ook ik heb, net als veel mensen, last gehad van alle perikelen rondom het corona virus. Niet kunnen koken, geen mensen laten genieten in de diverse restaurants waar ik altijd werkzaam was, vond ik vreselijk. Ik vind het heerlijk om tussen de mensen te zijn en mijn kookkunsten te laten zien en proeven!

In mijn achterhoofd hoorde ik een stemmetje dat het tijd was om met die droom aan de slag te gaan. Juist nu kan ik mensen van dienst zijn. Dus kwam er deze site en dit eerste blog.

Misschien is het wel jouw droom om eens een kok aan huis te hebben en zelf van een etentje te genieten, in plaats van te lopen stressen. Maar dacht je dat dat veel te duur was en niet mogelijk zou zijn.

Wellicht is 2021 wel een jaar dat dromen gerealiseerd mogen gaan worden. Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Voor elk budget kan ik een voorstel maken.

Wist je overigens dat de trend voor dit jaar UITGEBREID LUNCHEN is. Vakantie in een heerlijk warm land als Italië, Spanje of Frankrijk, waar warm lunchen heel normaal is en waar je als je op vakantie bent helemaal gelukkig van kunt worden, zit er dit jaar niet in. Ten minste voor veel mensen, of er moeten wonderen gebeuren.

Persoonlijk geloof ik meer in wonderen in de vorm van ….. Paella, Zarzuela of spare ribs. Een aantal goede vrienden aan een mooi gedekte tafel bij mooi weer in je achtertuin. Zie je het voor je? Jullie hebben alle tijd om bij te praten, want voor het eten wordt gezorgd. Je hoeft zelf de tafel niet eens te verlaten. Misschien enkel om nog eens om de wijnglazen bij te vullen.

En de mogelijkheden zijn eindeloos. Een romantisch 5 gangen diner voor 2 personen, een familie diner voor jong en oud, een uitgebreide verjaardagborrel met hapjesbuffet. Als we iets hebben geleerd van afgelopen jaar is het wel dat we niet meer buiten de deur hoeven te gaan om het gezellig te hebben en dat we de mooie momenten uitgebreid mogen vieren. Met de mensen die belangrijk voor ons zijn.

04 mei, 2021
Vandaag hadden we een heerlijk verjaardags diner aan huis, op en top verzorgd door onze goed vriend en chef kok Wiljon! Wat was het heerlijk! En wat een vakman! Altijd vriendelijk en hart voor z'n vak. De gerechten worden ter plekke opgemaakt en geserveerd. Kwaliteit ten top. Verder heb je geen afwas want hij neemt alles voor je mee, ideaal! We hebben genoten! Een dikke vette aanrader dus!! Groetjes Familie Trienekens, Eindhoven
Share by: